Μαρτυρίες / Σχόλια

Παράγγειλε τώρα το προσωποποιημένο δώρο σου και επωφελήσου από τις χαμηλότερες τιμές μας στην υψηλότερη ποιότητα που προσφέρουμε! Όλα μας τα προϊόντα ΑΜΕΣΑ στην πόρτα σας!
Η ομάδα του ektiposeto.gr σας εύχεται καλή ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.
Η ομάδα του ektiposeto.gr σας εύχεται καλα Χριστουγγενα!
Είμαστε ξανά κοντά σας στο φυσικό μας κατάστημα από τις 10.00 π.μ
Λόγο καθυστερήσεων των courier οι παραγγελίες ενδέχεται να έχουν καθυστερήσεις. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες παρακαλούμε την κατανόηση σας!
Παραμονή Χριστουγέννων 24/12 στο κατάστημά μας, Σιβιτανίδου 34 ΗΣΑΠ Καλλιθέας, θα παραδίδουμε άμεσα (εντός 20 λεπτών) εκτυπώσιμα προϊόντα ( κούπες, μαξιλάρια, παζλ κ.α.) από τις 9:30 έως τις 17:00 για εσάς που δεν έχετε προλάβει ακόμα να δημιουργήσετε το δώρο σας.
Φέτος τα Χριστούγεννα πρωτοτυπήστε στολίζοντας ένα εντυπωσιακό και απόλυτα προσωπικό χριστουγεννιάτικο δέντρο το οποίο θα έχει πάνω του στολίδια με δίκες σας φωτογραφίες.
Δημιουργήστε έναν όμορφο τελαρωμένο Καμβά με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες.
Δώστε μια φρεσκάδα στον χώρο σας προσθέτοντας τον Καμβά με την φωτογραφία της επιλογής σας.
Το κατάστημα μας μόνο για το αυριανό ΣΑΒΒΑΤΟ 30/6/2018 θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟ από 9.30 μέχρι 12.00.
Παραγγελίες προϊόντων μπορούν να γίνουν και μέσω του email μας info@ektiposeto.gr γράφοντας αναλυτικά τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο), το προϊόν που θέλετε, την διεύθυνση αποστολής (αν θέλετε να στείλουμε τα προϊόντα σε εσάς) και τέλος ανεβάζοντας την φωτογραφία που επιθυμείτε για το προϊόν.
Μετά την αποστολή του email πρέπει να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία στο 210-9567113 για επιβεβαίωση.
Νέα δημοσίευση