Φτιάξε ένα ξεχωριστό δώρο | Διάλεξε μία φωτογραφία σου | Εκτύπωσε στο προϊόν της επιλογής σου

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) Εκτύπωσε το (www.ektiposeto.gr).


Μετά από 30+ χρόνια εμπειρίας πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας αποφασίσαμε να αναπτύξουμε και διαδικτυακά τις υπηρεσίες μας.

Το κατάστημα μας με την ονομασία «Φωτογραφείο Γαλάνης» που βρίσκεται δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό Καλλιθέας (Σιβιτανίδου 34, Καλλιθέα 17676, Ελλάδα) από το 1980 μέχρι και σήμερα είναι για εμάς η αφετηρία όλων μας των υπηρεσιών.

Αν και βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο δυστυχώς δεν είναι εύκολο σε όλους να έρχονται στον χώρο μας για να αγοράσουν όλα αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα που διαθέτουμε.

Γι αυτό και εμείς αναπτύξαμε ένα υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ανάλογα με το προϊόν που επιθυμείτε μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας και με δύο κλικ να δημιουργήσετε την παραγγελία σας.

Με λίγα λόγια μπορείτε πλέον μέσω του ektiposeto.gr να εξοικονομήσετε χρόνο αλλά και επιπλέον έξοδα μεταφοράς.

Μια πολύ όμορφη αφορμή για να μας επισκέπτεστε συχνά είναι το γεγονός ότι κάθε μήνα το «Εκτύπωσε το» θα κάνει όμορφες προσφορές σε διάφορα προϊόντα του.

Μα τι είναι τα εκτυπώσιμα προϊόντα ;

Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα ακούσετε πολύ την φράση εκτυπώσιμα προϊόντα.
Τα προϊόντα αυτά είναι διάφορα προϊόντα που έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε πάνω τους τις φωτογραφίες σας ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Η ποιότητα εκτύπωσης είναι άριστη καθώς επιλέγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας υλικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να σας μαγέψει.

Επιπλέον σε όλα τα προϊόντα μας τοποθετούμε μια ειδική επίστρωση για να αντέχουν στον χρόνο & την φθορά.

 Στο www.ektiposeto.gr μπορείτε να βρείτε επιπλέον μεγάλη ποικιλία σε κορνίζεςκορνίζες για πολλές φωτογραφίεςμπρελόκχιονόμπαλες αλλά και πολλά άλλα προϊόντα.