Κορνίζα για τον καλύτερο Μπαμπά του κόσμου !!

12.50 
Ανεβάστε μια φωτογραφία σε καλή ανάλυση για να προσαρμόσουμε στην κορνίζα σας
Θέλετε να εκτυπώσουμε και την φωτογραφία σας;

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

print_0116
Σε Απόθεμα
+

Κορνίζα για τον καλύτερο Μπαμπά του κόσμου !!

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον πατέρα σας αλλά δεν ξέρετε τι ;
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την συγκεκριμένη κορνίζα. Φυσικά όχι σκέτη .. βρείτε και στείλτε μας μια όμορφη φωτογραφία που να θυμίζει όμορφες αναμνήσεις και για τους δυο σας.

Επιπλέον αν και δεν το ξέρουν πολλοί ότι υπάρχει τέτοια ημέρα , είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για την γιορτή του Πατέρα.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Με δώρα απ' όλη την οικογένεια τιμώνται ο πατέρας, ο παππούς ή ο προπάππους.

Εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Ημέρας του Πατέρα ήταν η Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, που θέλησε να καθιερώσει μια γιορτή ανάλογη με την Ημέρα της Μητέρας, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας.

**Κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε σε ψηφιακή μορφή την φωτογραφία σας ή του φίλου σας για να σας την στείλουμε έτοιμη. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι μικρότερη από 8mb και να είναι της μορφής jpg, bmp ή gif