Παζλ 10Χ15 με τυπωμένη εικόνα

5.00 
Ανεβάστε φωτογραφία για να την προσαρμόσουμε στο παζλ.

Για να ανεβάσετε μία φωτογραφία θα πρέπει να προσέξετε τις διαστάσεις αλλά και το μέγεθος της φωτογραφίας. Δεχόμαστε φωτογραφίες με κατάληξη .jpg .png .bmp .gif . Στην περίπτωση που δεν είναι σε αυτή την μορφή οι φωτογραφίες σας ή είναι μεγαλύτερες από 8 mb τότε θα πρέπει να μας τις στείλετε μέσω mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

print_0127
Δεν υπάρχει απόθεμα

Παζλ 10Χ15 με τυπωμένη εικόνα.

Εκτύπωση της φωτογραφίας σας πάνω σε παζλ.

Τυπώστε πάνω σε ένα όμορφο παζλ την αγαπημένη σας φωτογραφία και κάντε ένα όμορφο και πρωτότυπο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μέγεθος του παζλ είναι 10 εκατοστά επί 15 εκατοστά.Τώρα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας παζλ!

Το συγκεκριμένο παζλ αποτελείται από 40 ή 24 κομμάτια και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

Είναι πολύ όμορφο δώρο σε μικρές ηλικίες που χρειάζονται να τους δίνουμε ερεθίσματα για να τα βοηθήσουμε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, την καλλιέργεια της φαντασίας και την ενδυνάμωση της μνήμης!

Εκτυπώστε όμορφες στιγμές , οικογενειακές φωτογραφίες, φωτογραφίες με τα παιδιά σας και δώστε τους τα ερεθίσματα που χρειάζονται.

Επιπλέον τα Παζλ μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα στολίσετε στο παιδικό σας δωμάτιο.

**Κατά την παραγγελία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε την φωτογραφία που επιθυμείτε να εκτυπώσουμε πάνω στο Puzzle σας. Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι μικρότερη από 4mb και να είναι της μορφής jpg, bmp ή gif